Indre smil er en trygg, enkel og effektiv måte å snu forholdet til magen og kroppen

Fra stress til vitalitet. Fra indre uro, bekymringer for magen eller til og med irritert og sinne mot magen - til vennlighet, tillit, tålmodighet og generøsitet.

Indre smil tilbyr en, steg for steg, metode som har vært testet av tidens tann, benyttet av mennesker i alle aldre, på alle verdens kontinenter.

 • Balanser nervesystemet
 • Skap et godt indre miljø
 • Enkel men dyp meditasjon
 • Dyp hvile + mer energi

Lær i ditt eget tempo, i din egen stue, med kyndig veiledning underveis.

En liten investering som vil vare livet ut, og bringe deg i dyp kontakt med kroppens egen visdom.

Dette vil jeg ha.

Renata

"...Med det samme jeg kom i hjerte begynte kvalmen å sakte gi seg. I det jeg kom i milten og magesekken ble det enda bedre og snart ble jeg helt uten kvalme. På slutten følte jeg meg veldig lett og fylt med lys og fred!"

Marthe

"Lars Jørgen deler raust av kunnskapen sin og har flere bonus-spor og live-sendinger som gjør at kurset er levende, innholdsrikt og spennende."

Wiktor

"Jeg opplever at kurset gir meg en bedre mage, bedre helse og indre ro."

Jeg gikk selv rundt med en klump i magen jeg var redd for

I mange år gikk jeg rundt med en klump i magen. En klump av uro, som ga både angst og bekymringer.

Jeg så for meg det verste. Et mørkt hull som skulle "spise meg opp" fra innsiden. Uvissheten var det verste, for jeg visste ingenting om magen og hva som var inni der. 

Dette gjorde at jeg forsøkte å flykte fra meg selv. Jeg pustet ikke med magen og jeg skulle i hvert fall ikke ta på magen. Det gikk ut over fordøyelsen og mye mer.

Hver gang jeg begynt å slappe av kom klumpen tilbake, noe som gjorde at jeg fikk en del usunne vaner for å distrahere meg vekk fra ubehaget.

Alt dette snudde når jeg lærte Indre Smil og endelig turte å vende meg innover dit med omsorg og vennlighet.

Meditasjon i flere nivåer

Steg for steg vil du lærer en veldig enkel meditasjon som fjerne stress i kroppen og som gir energi.

Kurset gir tilgang til flere nivåer meditasjon, fra en enkelt 10 minutters meditasjon, til opp mot en times dyp meditasjon.

Metoden er flere tusen år gammel og har vært testet av tidens tann.

Ja, takk

Følg din egen rytme

Ta den tiden du trenger med materiale.

Se videoene, forelesningene og praktiser meditasjonene når det passer best for deg, og i ditt eget tempo.

Veiledning er tilgjengelig underveis om du trenger det, og det er muligheter for fellesmeditasjoner ved jevne mellomrom.

Ja, takk

Magesekken & Milten

Fjern stress og ubehag fra magesekken og milten, utforske organenes beliggenhet og utseende, samt elementet, sesongen og naturen som er forbundet med disse organene.

Nyrene & Urinblære

Fjern stress og ubehag fra nyrene og urinblæren, utforske organenes beliggenhet og utseende, samt elementet, sesongen og naturen som er forbundet med disse organene.

Leveren & Galleblære

Fjern stress og ubehag fra leveren, utforsker leveren og galleblærens beliggenhet og utseende, samt elementet, sesongen og naturen som er forbundet med disse organene.

Tykktarmen & Lungene

Fjern stress og ubehag fra tykktarmen og lungene, utforske organenes beliggenhet og utseende, samt elementet, sesongen og naturen som er forbundet med disse organene.

Hjertet & Tynntarmen

Fjern stress og ubehag fra hjertet og tynntarmen, utforske organenes beliggenhet og utseende, samt elementet, sesongen og naturen som er forbundet med disse organene.

Alle de indre organene

Du får god kontakt med alle de indre organene, både teoretisk og praktisk. På denne måten kan du kjenne dine organer, og du lærer måter du kan på påvirke organene på en positiv måte og skape et godt indre miljø.

Hva går kurset ut på?

Kurset lærer deg hvordan du snur ditt forhold til magen og de indre organene. Fra bekymringer til tillit, fra sinne og frustrasjon til vennlighet og generøsitet, og fra frykt til indre ro.

 • Kurset begynner med en anatomisk beskrivelse av de indre organene, hvordan organene ser ut og hvor i kroppen de ligger. Kunnskap er makt. Med denne kunnskapen skaper vi en forbindelse med organene, med pusten og oppmerksomheten, og lærer oss hvordan vi direkte kan påvirke organenes tilstand.
 • Kurset gir deg også kunnskap om teorien om fem elementene, og hvordan vi kan bruke elementene og naturen til å balansere og nære de forskjellige organene.
 • Til slutt settes alt dette sammen til en lettfattelig meditasjon som vil lære deg hvordan du transformere stress i magen og de indre organene til vitalitet og livskraft.
 • Det undervises i tre nivåer av meditasjonen, fra så kort som 10 minutter til nærmere en time.
 • Masse bonusmateriale.
 • Ukentlige fellesmeditasjoner, frem mot jul, byr på små variasjoner og utbroderinger på meditasjonen.
 • Fellesmeditasjonene er live hver søndag, men blir spilt inn og lagt ut som bonusmateriale.
Ja, takk!

Magen fordøyer så mye mer enn bare maten vi spiser

Du tenker mange tusen tanker hver dag, og føler et bredt spekter av følelser som alle, i større eller mindre grad, påvirker kroppens fysiologi, men også de indre organene og fordøyelsen. 

Dette kan jobbe mot oss eller med oss.

I Indre Smil lærer du enkle og effektive måter hvordan du kan bruke tanker, følelser, pusten og naturen til å snu gamle mønstre, transformere stress til vitalitet, samt skape et godt indre miljø som styrker fordøyelsen og nærer helsen generelt.

Det er som å installere en ny og sunnere programvare i oss selv, basert på egenkjærlighet og omsorg.

Helse starter på innsiden, med hvordan vi tenker og føler, og hvordan våre indre organer har det.

Ta tilbake magen og gjør den til det beste stedet i kroppen igjen. Dette er en liten investering som vil vare livet ut når du først har integrert det. Det vil være som en juvel som skinner sterkere og sterkere etter hvert som du blir eldre.

Marianne

"Lars er den fødte pedagog. Nydelige inspirerende lysbilder kombinert med dyp kunnskap om temaet. Han kan så masse."

Bli med nå

Dette kurset har vokst en god del siden det ble lansert, og vil fortsette å vokse fremover. Av den grunn vil prisen på kurset skrus opp i slutten av året.

I tillegg til selve kurset får du tilgang til mye bonusmateriale, inkludert flere fordypningsforedrag om de indre organene, lydfiler med avspenninger, samt ukentlige fellemeditasjoner frem mot jul.

Din mage vil takke deg!

Til kurset