Om meg

Hei! Mitt navn er Lars Jørgen Thveten.

Les min historie under.

Jeg ble Juni 2018 ferdig med en bachelorgrad i akupunktur ved Høyskole Kristiania, og kan nå tilby akupunktur ved siden av chi nei tsang/magemassasje.

 

Mitt første møte med holistisk medisin skjedde da jeg var i starten av 20-årene. Etter å ha studert de forskjellige verdensreligionene, med hovedfokus på taoisme og buddhisme, ønsket jeg praktisk erfaring med kunnskapen jeg nå hadde fått innsikt i. Dette førte meg til Yogaskolen i Oslo, og ett år med fordypning i yoga og meditasjon. Møtet med yoga introduserte meg for en helt ny måte for å bruke kroppen og pusten til komme mer i balanse med meg selv og omverdenen. Paralellt med yogastudier gikk jeg også på årsenhet i Kristendom på Blindern.

 

Etter fordypning i yoga og meditasjon og studiene på blindern lærte jeg meg Reiki. Over en treårsperiode arbeidet jeg med denne formen for energiarbeid under veiledning av reikimester Niels Bjørn Olsen. Jeg opplevde gjennom denne fordypningen flere spirituelle oppvåkninger som åpnet for en dypere forståelse av meg selv, min vei og en utvidet bevissthet.

 

Etter endt mestergrad i Reiki begynte jeg på sykepleierutdanningen på Høyskolen i Oslo. I løpet av det første året på studiet mistet jeg moren min til kreft. Behovet for å sette ting i perspektiv førte til at jeg tok en pause fra studiene etter endt førsteår. Jeg dro på en 9 måneders reise i Asia.

 

I løpet av dette året jeg kom i kontakt med Mester Mantak Chia, i Tao Garden i Thailand. Dette møtet skulle føre til at jeg i en årrekke skulle reise til Tao Garden for å lære alt jeg kunne av den taoistiske mesteren. Jeg lærte meg behandlingsformen Chi Nei Tsang, og studerte hele Mantak Chias Universal Tao Systems; et integrert system for helsefremmende og forbyggende praksis, bestående av meditasjon, massasje, chi kung, tai chi og taoistisk yoga.

 

Under veiledning av Mester Mantak Chia fullførte jeg følgende kurs;

 

Chi Nei Tsang 1 og 2 

Basic Training 

Fusion of the Five Elements 

Fusion 2&3

Cosmic Healing

Bone Marrow Nei Kung

Lesser Enlightenment of Kan and Li (mørkerom) 

Greater Enlightenment of Kan and Li (mørkerom)

 

Jeg avsluttet denne perioden hos Mantak Chia og Universal Healing Tao System med to uker i hans mørkeromsmeditasjon, hvor jeg satt i totalt mørke i to uker. Det ble en meget intens og skjelsettende opplevelse som markerte slutten på et kapitell, og starten på noe nytt. Verden så bokstavelig talt annerledes ut når jeg kom ut av mørket.

 

Etter over et tiår med fordypningsstudier i religion, yoga, medisin, prinsipper fra kinesisk medisin og taoistisk lære slår jeg rot i Norge for å hjelpe andre med kunnskapen jeg har tilegnet meg - enten det er snakk om fysiske plager, eller bare et ønske om å komme i bedre kontakt med seg selv.

 

Jeg deler også erfaringer og informasjon om magehelse på bloggen minmage.no. Sammen med noen andre ildsjeler skriver vi om holistisk magehelse og forskjellige metoder som kan være bra for mage. Alt fra oppskrifter på mat og drikke, til meditasjon, pust, massasje og mer. Sjekk gjerne ut den for mer informasjon. 

 

Jeg har en sterk tro på at alle mennesker har helbredende krefter i seg selv, og hjelper folk å få kontakt med sin egen helbredende kraft, samt kultivere disse.

Jeg har skrevet litt mer om min reise i en blogg som heter Minmage.no. Ta gjerne en titt der for mer informasjon.

Bli med på mitt online kurs Indre Smil

Bli bedre kjent med magen din på en enkel og skånsom måte.

Kurset lærer deg hvordan du bruker dine tanker, følelser, pusten, oppmerksomheten og naturen rundt oss, til å ta vare på og nære magen og de indre organene.

Dette er en enkelt med dyptgående meditasjon som transformerer indre stress til vitalitet.

Ja, gjerne!